۸ روش برای جست‌وجوی حرفه‌ای در گوگل

Google-Homepage

جست‌وجوی گوگل کارهای بیشتری از نشان‌دادن لیستی از سایت‌ها می‌تواند انجام‌دهد! یکی از آن‌ها، پاسخ‌هایی سریع به تعدادی از جست‌وجوهای اختصاصی شماست. البته این را هم در نظر بگیرید که سایت دیگری به نام WolframAlpha نیز هست که بسیار بهتر از گوگل در زمینه جست‌وجوهای تخصصی عمل می‌کند. در ادامه چند مورد که کاربرد بیتشری (به خصوص در کشور خودمان) دارند را خواهیم‌دید: ماشین حساب

ماشین حساب:

برای یافتن جواب محاسبات عددی، آن  را در گوگل سرچ کنید، تا جوابتان را بدهد! با این کار گوگل یک ماشین حساب تحت وب نیز به شما عرضه می‌کند که می‌توانید سایر محاسبات را نیز حساب کنید.


تبدیل واحدتبدیل واحد:

گوگل همچنین توانایی تبدیل بسیاری از واحدها را به هم دارد. برای این منظور از الگوی روبه‌رو کمک بگیرید: X unit to unit. تبدیل واحد البته امکان آمیختن ریاضی و تبدیل واحد نیز هست. به مثال موجود در تصویر بالا نگاه کنید.


آی‌پی

آی‌پی شما:

یافتن IP شما نیز یکی دیگر از جست‌وجوهای اختصاصی گوگل است. جهت این کار، what is my ip یا my ip را تایپ و اینتر کنید.


دمای هوا

دمای هوا:

برای دیدن وضع هوای شهر مورد نظرتان و همچنین پیش‌بینی روزهای آینده، نام شهر + weather تایپ کنید. (مانند مثال بالا)


ساعت

ساعت:

برای دیدن ساعت و تاریخ، مانند دمای هوا عمل می‌کنیم، فقط جای weather، باید time را تایپ کنید.


دیکشنری

دیکشنری:

گوگل برای این منظور خیلی خوب و کامل عمل می‌کند. کافیست خودتان این مورد را آزمایش کنید تا عاشقش شوید! همانطور که در تصویر بالا می‌بینید، با اضافه کردن define، به اول کلمه‌ای که قصد دیدن توضیحات آن را داریم، می‌توان به نتایج خوبی رسید: مانند تلفظ آن کلمه، نوع کلمه (اعم از اسم، فعل و…)، معانی مختلفف همراه با مثال‌ها و مترادف‌هایش و همچنین با کلیک بر روی فلشی که پایین معانی است، توضیحان کامل‌تر می‌شود؛ مثلا شما با این کار، ریشه کلمه، میزان استفاده از آن در طی چند سال اخیر (به صورت نمودار) و اطلاعات جزئی دیگری را نیز می‌توانید بیاموزید.


ترجمه گوگلترجمه:

برای ترجمه‌کردن یک واژه به فارسی، از الگوی translate X to LANGUAGE، جای language هم که می‌توانید persian را قراردهید برای معنی فارسی.


میزان جمعیت

جمعیت:

برای اطلاع‌یافتن از حمعیت شهر مورد نظر، Population را در ادامه نام شهر بیاورید تا با نموداری مقایسه‌ای، به نتیجه برسید.


اگر شما هم از روش خاصی برای جست‌وجوی سریع در گوگل استفاده می‌کنید، آن را در قسمت نظرات، به اشتراک بگذارید. موفق باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *